Продължаваме промяната“ в Русе и областта вече започна подготовката за местните избори

...
</TD
>Продължаваме промяната“ в Русе и областта вече започна подготовката за местните избори
Коментари Харесай

Продължаваме промяната се готви за местните избори в Русе

" Продължаваме промяната “ в Русе и региона към този момент стартира подготовката за локалните избори наесен. До момента са номинирани към 100 души за кметове и общински съветници ", заяви общинският координатор на Политическа партия за Русе д-р Петя Кашукеева.

" Битката е за персони, за хора и за четири години в локалната власт. Както се видя, четири години в локалната власт са сигурни, четири години в изпълнителната власт са фантазия. Ние в " Продължаваме промяната “ слушаме хората, които са с нас, нашите членове, народните представители и тъкмо по този метод е номинационният развой за кметове и общински съветници “, изясни още доктор Кашукеева, представена от " РусеМедиа "

Всеки един от членовете на партията и депутатите имат опция да предлагат човек, който съгласно тях е човек с идея, специалист в някаква област, потвърдил професионализма си на разнообразни равнища, и е оставил по някакъв метод отпечатък в публичната среда към него. След процеса за номинации следва подборът на предложенията, както най-после претендентите ще бъдат показани обществено.

Д-р Петя Кашукеева цитира съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков, който е декларирал пред русенската конструкция, че Русе е един от предпочитаните градове за Политическа партия.  " Има русенци, които биха желали да видят града едно по-добро място за живеене и аз съм един от тях “, сподели още тя.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР